Back to school - Skolmaterial

Det är dags för oss studenter att börja plugga igen. Jag har ändå sett fram emot det och jag är redo. Jag har allt material jag behöver och det ska bli roligt att börja plugga igen. 
Här kommer därför 7 tips på vad som är bra att ha med sig i väskan inför skoldagen.
 
 
KALENDER
Skaffa en kalender med en layout som du är bekväm med eller en digital variant. Min favoritlayout är dem som har vecko uppslag. Alltså dem när du har alla veckans dagar på ett uppslag.
Skriv in alla dina lektioner och föreläsningar, dater och middag och vänd dig alltid till den när du ska se över din dag. Ha inte ditt scema på ett ställe och dina lunchmöten på ett annat. Utan samla allting på ett ställe. Jag lovar att det kommer att underlätta din vardag. 

SKRIVBLOCK
Jag tycker att det blir lite roligare att ha fina skrivblock att anteckna i under lektioner och föreläsningar. Att ha fina block gör också att jag skriver finare och mindre kluddigt. Jag använder mig av linjerade block.

PENNOR 
Enligt mig så behöver en inte 7 olika sorters pennor utan endast 2.
1. Överstryckningspennor i olika färger så att en kan markera det viktigaste i sina anteckningar inför ett prov eller tentan. 
2. dem markandsförs som korsordspennor och är det bästa i min arsenal av skolmaterial. Det är bläckpennor vars bläck du kan sudda bort. Jag har alltid gillat bläckpennor bättre än blyertshpennor när det kommer till skrift. Av den enkla anledningen att orden blir tydligare och bleknar inte med tiden. Med dessa korsordspennor får en samma klara skrift men med möjligheten att suda om det skulle bli fel.

 
VITA SNEAKERS
Många kanske inte håller med mig om att detta kommer med på listan, men skoldagar kan vara långa och då är det viktigt att ha bekväma skor. Gymnastikskor är riktigt sköna men jag känner mig ofta klumpig i dem och jag vill känna mig snygg och bekväm i det jag väljer att klä mig i. Vita sneakers passar dessutom till allt. Det spelar ingen roll om du har jeans eller klänning, skorna kommer passa till.

TERMOSMUGGEN
Jag är en person som älksar och behöver mitt kaffe. Och det finns inget som är så irriterande som att upptäcka att kaffet har kalnat när hälften är kvar. Detta är ett återkommande problem i universitetets pappersmuggsvärd och den enda lösningen är termosmuggen. Med den kan du i lugn och ro dricka din varma dryck utan att brhöva oroa dig för att det ska hinna bli kalt.

 
HÖRLURAR
Om du sitter och pluggar själv eller är påväg till nästa lektion/föreläsning och du är inte riktigt på humör för småprat så ha dina hörlurar redo. Jag tycker om att lyssna på musik och stänga in mig själv i en bubbla när jag pluggar. Det hjälper mig att fokusera. Hela min dag kan bli helt fel om jag har glömt mina hörlurar hemma.
 
POWERBANK
Jag vill inte känna att jag är låst till en vägg för att min mobil dött av för lågt batteri. Därför är detta ett super tips. Powerbanks (portabla mobilladdare) tar knappt någon plats alls i väskan och kan ladda din batteri till full kapasitet.
Elin

Vilket jättebra inlägg!! :)

Svar: Tack kul att höra!
Evelina

♫♪ sandra

roligt inlägg!

Svar: Tack!
Evelina

:):

*blyerts

Amanda Jona [SPONTAN]

Himla bra inlägg! Och det här med vita sneakers är ju bara så sant, haha!

Svar: Eller hur!
Evelina

Lena

Vilket bra inlägg!! :) Himla fina block, med elefanten!

Svar: Tack. Blocket är från Akademibokhandeln. Fick den i present.
Evelina

Dess

Jag börjar också snart skolan igen, håller med om typ allt utom termosmuggen (då jag varken dricker te eller kaffe) men speciellt kalendern med veckovy. Den är typ min viktigaste pryl, både i skolan och privat! :)

Svar: Ja, kalendrar är toppen! Jag kör fortfarande på pappersvarianten. Tycker att dem är så mycket finare och det blir roligare att planera då.
Evelina

Jasmine

Vilka bra tips! Tack för ditt peppande inlägg. Lycka till med den stundande terminen.
Kram

Svar: Det var tanken, att peppa. Tack.
Evelina