Jag flyttar → → →

 
 
 
Jag har flyttat till ny adress. Jag bloggar nu på finest under mitt alias foxface och vet inte alls hur det kommer bli. Jag har alltid bloggat på blogg.se och har ingen aning om hur det kommer att kännas och vad det ska bli av bloggen. Men det känns roligt att dem ser potential i mig! 
 
Jag hoppas att ni vill följa med mig dit och fortsätta att ta del av mitt liv och mina tankar.
 
→ → → FINEST.SE/FOXFACE ← ← ←

From muggle to Mrs

Eller min möhippa! I lördags så blev jag iväg skickad på en buss av Markus. Med en påse jag inte fick öppna och löftet om att någon på bussen skulle ge mig vidare instruktioner. Efter några hållplatser hör jag i högtalaren hur busschafören säger "vi har en Evelina Bergquist ombord. Du kan komma fram till chafören för nu närmar vi oss din hållplats. Perrong 9 ¾.
 
 
Jag fick ett kuvert och min biljett av chafören och på nästa hållplats stod min vänner och väntade på mig. 
 
 
Dem hade planerat min möhippa i sann Harry Potter anda. Mina kryptiska instruktoner om vad som skulle hända under dagen var i form av ett brev från Hogwarts och ett schema över en typisk dag på skolan. Första aktiviteten var transfiguration. Så vi bytte om för att dansa Afrobeat och förvanlda hur vi rör oss. 
 
 
Efter det gick vi till vasakyrkan, där dem hade bokat församlingssalen, för att byta om till våra uniformer. På mitt schema stod det mot tre kvastar för butterbeer så vi begav oss mot kafe station för ett fika.
 
 
Defense against the dark arts var så klart att vi skulle spela laserdome så när vi hade fyllt på krafterna blev det dags för ytterligare motion.
 
 
Två av min vänner var inte med och spelade men det hindrade dem inte från att springa runt på banan som paparazzi.
 
 
Dagen blev kväll och vi beställde mat från min favorit resturang Vezzo. Sen fortsatte kvällen med spel, tävlingar och massor av prat och skratt. Tack för en otroligt grym möhippa!

Jag har fått mitt brev från Hogwarts

 
I lördags var jag på min möhippa och den gick från start till mål i temat Harry Potter. Jag har sagt att jag inte ville ha en traditionel möhippa när en ska spökas ut och göra pinsamma uppdrag. Så mina fina vänner gjorde något annat. Det första jag fick som skvalrade om kvällens tema var ett brev.
 
 
Innuti låg en biljett till hogwarts expressen och mitt Hogwarts brev!
 
 
Biljetten hade två sidor.
 
 
Brevet var mitt välkomst brev där professor McGonagall välkommnade mig till skolan och berättade att hon bifogat ett schema över min första skoldag.
 
 
Detta var vad som väntade mig under möhippan. Kryptiskt så som det ska vara.
 
 
Alla hade skrivit under så jag skulle minnas vilka som var med och hade ordnat denna fantastiska dag.
Visa fler inlägg