From muggle to Mrs

Eller min möhippa! I lördags så blev jag iväg skickad på en buss av Markus. Med en påse jag inte fick öppna och löftet om att någon på bussen skulle ge mig vidare instruktioner. Efter några hållplatser hör jag i högtalaren hur busschafören säger "vi har en Evelina Bergquist ombord. Du kan komma fram till chafören för nu närmar vi oss din hållplats. Perrong 9 ¾.
 
 
Jag fick ett kuvert och min biljett av chafören och på nästa hållplats stod min vänner och väntade på mig. 
 
 
Dem hade planerat min möhippa i sann Harry Potter anda. Mina kryptiska instruktoner om vad som skulle hända under dagen var i form av ett brev från Hogwarts och ett schema över en typisk dag på skolan. Första aktiviteten var transfiguration. Så vi bytte om för att dansa Afrobeat och förvanlda hur vi rör oss. 
 
 
Efter det gick vi till vasakyrkan, där dem hade bokat församlingssalen, för att byta om till våra uniformer. På mitt schema stod det mot tre kvastar för butterbeer så vi begav oss mot kafe station för ett fika.
 
 
Defense against the dark arts var så klart att vi skulle spela laserdome så när vi hade fyllt på krafterna blev det dags för ytterligare motion.
 
 
Två av min vänner var inte med och spelade men det hindrade dem inte från att springa runt på banan som paparazzi.
 
 
Dagen blev kväll och vi beställde mat från min favorit resturang Vezzo. Sen fortsatte kvällen med spel, tävlingar och massor av prat och skratt. Tack för en otroligt grym möhippa!
En kommentar
Taggar: Harry Potter, Hogwarts, Möhippa, from muggle to mrs
Fredrikapåvinden

Men åh vilken fin möhippa du verkar fått! Så lekfull, personlig och kärleksfull. fint! <3

Svar: Ja den var så fin! Dem hade verkligen planerat den efter vad jag ville inte vad man "ska" göra på en möhippa.
Evelina